Devya InternationalVoor opdrachtgevers

Sta je te springen om gemotiveerde mensen die je tijdelijk wilt inhuren als servicemedewerker of beveiligers? Of zoek je vast personeel dat je uit de brand helpt? Devya International beschikt over een pool van ervaren en enthousiaste krachten die met plezier voor jou aan de slag gaan.

Wat wij jou bieden

Devya International verzekert mensen van een mooie toekomst. We hebben een eigen beveiligingsbedrijf waarmee we jouw bedrijf en eigendommen optimaal kunnen beveiligen. Onmisbaar voor kantoren, datacentra en winkels. Daarnaast leveren we servicemedewerkers aan bedrijven die evenementen en wedstrijden organiseren. De mensen die bij jou in dienst komen, zijn vakkundig door ons opgeleid. Op die manier verzeker jij je te allen tijde van een geslaagd en gastvrij evenement.

Neem contact op

Gepassioneerde mensen nodig voor je evenement, kantoorpand, datacenter of AZC? Devya International biedt jongeren en ouderen een degelijke opleiding en zet ze graag in op plekken waar ze hun hulp goed kunnen gebruiken. Je kan dus altijd rekenen op toegewijde en betrouwbare vakmensen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op en bespreek je wensen met ons team.